Bryllupper

 Jeg har i alle de år som jeg har arbejdet som make-up artist og frisør, haft fornøjelsen af at hjælpe med stylingen til mange forskellige bryllupper. Det er altid en kæmpe ære at være en del af så stor en dag, og jeg nyder at kunne bidrage med at få det bedste frem, ikke kun i bruden, men også med at style brudepiger, svigermor, mor og gæster til festen generelt.

Gennem mine mange år som selvstændig, har jeg fået en masse gode kontakter og informationer omkring, hvor man finder den gode fotograf, videograf, blomsterbinder, kjolen og steder at holde festen. På denne side vil jeg dele lidt af de erfarringer med dig.

Der vil være henvisninger, så det er nemt for dig at læse mere om nogen af mine samarbejdspartnere og de personer som jeg anbefaler. Du vil ligeledes kunne se et udvalg af billeder og anbefalinger fra nogle af de brude der har været i make-upstolen hos mig.

weeding,bryllup,beauty,sminke,dress,flowers,makeup artist,markup,lookfab,juliegrath,julie,svanberg,grath,svanberggrath,karina,koed,forup,karinakoedforup

Fotografer -

Mark Trustrup - Ud over at lave still billeder, laver Mark også video. Han giver tilbud på hele dagen, så du får alt med fra start til slut. Han har et fantastisk øje for at skabe noget unikt og ser bare noget andre ikke lægger mærke til. Fantastisk dygtig og en fornøjelse at arbejde sammen med.

Julie Svanberg Grath - Julie tilbyder forskellige “pakkeløsninger” så du selv kan tilpasse dit behov. Du har derfor muligheden for både at få billeder “behind the scenes” hos bruden og gemmen inden kirken. Ud over at lave skønne bryllupsbilleder laver hun også fantastiske portrætter, hun har en fin og lys stil i hendes billeder. Det var hende der tog billederne til mit bryllup, og det har jeg bestemt ikke fortrudt.

Storybook Studio – Jeg har enkelte gange haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Storybook Studio. De laver helt fantastiske billeder og videoer. Smut forbi deres side og se selv…

Blomster -

Anna Rigborg - Anna er uddannet dekoratør, og har bare helt naturligt talent og øje for at skabe skønhed. Kig eventuelt forbi hendes skønne blomsterforretning i indre København, dr bare oser af lækkerhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>