3 gule på stribe…

Sidste år lavede jeg et påske indlæg om gul mode og trends. I år vil jeg lave et lille negle indslag.

Jeg har fundet 3 meget forskellige neglelakker, som jeg lige vil dele med jer. Jeg elsker neglelak, det er en nem måde at pifte et look op på og så er det til at overskue økonomisk.

ciate,gul,yellow,neglelak,nail polish,easter,beauty,smuk,sminke,makeup,artist,makeupartist,lookfab,katina,koed,forup,karinakoed,forup

Ciaté er et skønt mærke, med et bredt udvalg af lakker. Der er de helt straight af slagsen, og dem der kræver lidt mere og er mere dekorative. Denne skønne gule lak som hedder “Yellow Taxi”, hvilket man jo godt kan forstå når man ser den, er super blank, cremet i finishen og langtidsholdbar.

Syntes du at den er lige lovlig heftig i farven, men er er Ciaté idol, findes der også udgave i rigtig fin sommer pastelgul.

Kan købes her.

mavala,gul,yellow,neglelak,nail polish,easter,beauty,smuk,sminke,makeup,artist,makeupartist,lookfab,katina,koed,forup,karinakoed,forup

Mavala har også en gul lak i sortimentet. Denne er en fin lille rejse størrelse, så den er super lige at have med på farten.

Farven er “Acid Yellow” og er en smule metallisk i finishen. Lakken er langtidsholdbar og blank i overfladen.

Dog syntes jeg altid det giver lidt mere, lige at putten en overlak på, ikke kun for den ekstra glans men også for holdbarheden. Og skal de være blanke, kan man ligeså godt gøre det ordenligt.

Både Ciaté og Mavala lakkerne er uden toluen og formaldehyd.

Mavala kan købs her.

Rimmel har også en gul lak. Denne, i en skøn gul pastelfarve. Lakken er dog helt anderledes end de to andre, og er med på bølgen med det matte look.

Som man kan se fra navnet har denne lak en velour mat finish, og passer flot til de mange matte læbestifter som også står højt på beauty trendlisten for foråret.

Lakken fås i 5 forskellige pastelfarver.

Kan købes her.

rimmel,gul,yellow,neglelak,nail polish,easter,beauty,smuk,sminke,makeup,artist,makeupartist,lookfab,katina,koed,forup,karinakoed,forup

Husk dog for at få det bedste resultat, er det vigtigt at have et godt grundlag. Så plej dine negle og hænder, og brug en god negleolie og håndcreme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>