Åhh du skønne selvforkælelse…

comwell,borupgaard,spa,beauty,luksus,smuk,massage,spadag,makeupartist,lookfab,karina,koed,forup

Turen går til Borupgård, som er en af de Comwell hoteller hvor du også finder et spa område. Hotellet ligger i skønne omgivelser i den nord sjællandske natur og er en ren oase for livsnyderi.

Det skønne ved Borupgård er at man kan købe en dagspa billet til rimelige penge, så alle kan være med. Der er ud over adgang til deres spaområde, badekåbe, tøfler også frokost samt lidt produkter fra deres egen linje Spa*losophy med i tilbudet. Kommer du på bestemte hverdage er der ud over alt overstående også rabat på nogen af deres behandlinger. Men book behandlingerne i god tid. det er et hotel, så der er mange om budet, så en 2-3 uger forinden, er ikke for tidligt.

comwell,borupgaard,spa,beauty,luksus,smuk,massage,spadag,makeupartist,lookfab,karina,koed,forup

Selve området er som sådan ikke noget at prale af, men de har hvad der skal bruges. Sauna med salt treatment, pool, jacuzzi både inde og ude, dampbad, stor bruser til det “kolde gys”, hvis man er til den slags…

Der er en super god og rolig stemning, og det er klart et besøg værd hvis man føler at nu er det tid til at trække stikket ud. Det gør ikke noget at man ikke har behandlinger med, for der er rig mulighed for at sætte sig med lidt at drikke, nyde spa ude, så inde bryde til frokost for så at gå tilbage i saunaen igen. Dagen går hurtigt, men i roligt tempo. Man keder sig ikke, men får alligevel slappet helt af.

spalosophy,comwell,borupgaard,spa,beauty,luksus,smuk,massage,spadag,makeupartist,lookfab,karina,koed,forup

 Comwell har lavet deres egen beauty serie Spa*losophy og Spa*senses. Begge serier er med 90% naturlige ingredienser, uden parabener og de 26 allergi fremkaldende stoffer.spasenses,comwell,borupgaard,spa,beauty,luksus,smuk,massage,spadag,makeupartist,lookfab,karina,koed,forup

Den ene serie, den grønne, Spa*losophy er baseret på økologisk avokado olie, den anden Spa*senses på økologisk abrikoskerneolie.

Begge serier har en skøn duft, om ikke en smule kraftig. Men der er altså noget ved at dufte friskt og lækkert når man kommer ud fra sådan en spaoplevelse.

Enjoy!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>