Magiske Mineraler…

pudder,powder,foundation,beauty,smuk,makeup,sminke,makeup artist,lookfab,karina,koed,forup

Det er ikke nyt, men ikke destro mindre er det meget populært. Mineralsk makeup er kommet for at blive, og der kommer flere og flere produkter og mærker på market.

Jeg har tidligere skrevet en masse om fx. Tromborg og Jane Irendale der står rimligt stærkt med bla deres mineral foundations.

Men er der også andet i mineral junglen der holder??

Jeg er ikke altid er lige begejstret for de mineralske produkter, ikke fordi jeg ikke kan lide mineralsk makeup for jeg Elllsker de magiske mineraler, men fordi jeg ofte syntes at de foundations man kan få kan føles lidt tørrer på huden, specielt på denne årstid, og at mange af dem også laver et royalistisk svineri når man bruger dem eller når de ligger i tasken. Der ud over syntes jeg at det kan være svært at få mineralerne til at holde, de “sætter” sig ofte som kager på øjenlåget efter et par timer, så hvis man vil have dem til at blive hvor de skal, og holde farve og glans skal man bruge en primer inden under, og nogengange vil man bare gerne gøre det simpelt og enkelt at ligge sin makeup, også selvom man er en garvet makeup bruger.

Derfor har jeg sat mig for at finde noget mineralsk makeup som bare holder, noget der er tilgængeligt, til at betale og uden for meget af de unødvendige tilsætningsstoffer.

idun,mineraler,makeup,roube,blush,smuk,beauty,lookfab,makeupartist,sminke,karina,koed,forup

De sidste par uger har jeg arbejdet med, og afprøvet det svenske mærke Idun, og jeg må sige at jeg er imponeret, og jeg kan godt være “lidt” kræsen.

Jeg startede med en enkelt skygge og har så været en del af produkterne igennem. I Loveee….

idun,mineraler,makeup,skygger,smuk,beauty,lookfab,makeupartist,sminke,karina,koed,forup

Skyggerne bliver hvor de skal, der er masser af pigmenter i så den farve du ser er den du får. De er nemme at påfører og drysser ikke langt ned af kinderne, skal dog lige nævnes at de rigtige pensler gør en kæmpe forskel når man ligger en skygge, og de er bløde i konsistensen.

idun,mineraler,makeup,skygger,smuk,beauty,lookfab,makeupartist,sminke,karina,koed,forup

De fleste som har fulgt mig her på bloggen ved at jeg har en svaghed for MAC, bla fordi  du ved hvad du får, og som makeup artist syntes jeg det er super vigtigt at jeg ved hvad jeg har at arbejde med, at jeg ikke skal stå og kæmpe med at få de rette farver frem at de er nemme at tone og at jeg ved at det holder. Desuden er det en kæmpe bonus at man kun skal bruge lidt af gange for at opnå det ønsket resultat, om det er en let naturlig touch eller en smokey eye.

idun,mineraler,facepowder,powder,foundation,pudder,makeup,smuk,beauty,lookfab,makeupartist,sminke,karina,koed,forup

Deres foundations fås i flere nuancer fra den helt lyse porcelæn til en mere varm og dyb gylden nuance. Det skønne er dog at deres løse mineral foundation har en lille lukke anordning der gær at du ikke har pudder i hele låget, tasken eller toiletbordet når du skal bruge den. Helt fantastisk!

Hvorfor er der ikke andre der har det? I wunder!!!

idun,mineraler,makeup,smuk,beauty,lookfab,makeupartist,sminke,karina,koed,forup

Hvis man kigger i sortimentet er der en del at vælge imellem, de bløde lette farver til de lidt mere udtryksfulde. Det er skønt at se at naturlig makeup i god kvalitet ikke behøver at være kedelig. Hvilket bringer mig til endnu en ting som jeg godt kan lide ved disse magiske mineraler, de er produceret uden brug af alle mulige unødvendige tilsætningsstoffer, men 100% højtoprenset mineraler.

idun,mineraler,lipstick,gloss,makeup,smuk,beauty,lookfab,makeupartist,sminke,karina,koed,forup

Designet er enkelt og sødt, der er tænkt over det. Idun er nemlig en gudinde fra den nordiske mytologi, der står for evig ungdom. Hun havde en kurv med æbler som havde den kræft at de gav evig ungdom til dem der spise dem. Dette er tydeligt at se i designet, og dette nordiske mærke har også det hele, så er det op til en selv at forskønne sig. Og hvem siger at man ikke lige bliver nogle år yngre at se på når man bruger den rette makeup?

idun,mineraler,makeup,smuk,beauty,lookfab,makeupartist,sminke,karina,koed,forup

idun,mineraler,lipstick,gloss,makeup,smuk,beauty,lookfab,makeupartist,sminke,karina,koed,forup

Jo jo den er god nok…

Jeg har fundet et nyt ynglings mærke.

Produkterne kan købes her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>