Spa-oplevelser i det svenske…

ystad,saltsoebad,spa,beauty,smuk,makeup,artist,makeupartist,sminke,lookfab,karina,koed,forup,karinakoedforup

På min søgen efter skønne spa steder, faldt jeg over Ystad Saltsjöbad og bookede en tur med en veninde for at se hvad det svenske spa land har at byde på. Det er jo næsten lige så hurtigt at køre over på den anden side, som det er at køre nordpå. Ihvertfald hvis man kommer fra København og omegn.

ystad,saltsoebad,spa,beauty,smuk,makeup,artist,makeupartist,sminke,lookfab,karina,koed,forup,karinakoedforupYstad Saltsjöbad er et skønt sted, det ligger fantastisk ud til vandet og det er fantastisk at gå tur både langs stranden og i omgivelserne omkring hotellet. Stedet er pænt stort, og helt roligt kan man ikke just sige det er. Der er mange mennesker og høj dynamik. Store spisesteder og flere at vælge imellem, og morgenmaden er næsten helt kaotisk med kø til de populære retter, så som hjemmelavet pandekager eystad,saltsoebad,spa,beauty,smuk,makeup,artist,makeupartist,sminke,lookfab,karina,koed,forup,karinakoedforupller vafler. Så hvis man ikke er typen der har lyst til at skulle sidde side om side til morgenmaden, dele boblebad med alt for mange på en gang, skal man nok vælge et mindre sted. det kan nu også være en fordel at stedet er et af de lidt større af slagsen, men møder mange forskellige mennesker og kommer hurtigt i snak med hinanden, hvilket jo også er super skønt.

De roder dog bod på at sted kan virke lidt meget “larmende” af et spa sted at være, ved at have de mest fantastiske relax områder, hvor man kan ligge i ro og mag, men et glas vand eller champagne og kigge ud over vandet. Det er lige før at udsigten er smukkere når man ligge der, til lyden af spa-musik og pejsebrænde der knitre, end det er at være ude i naturen selv. Det er simpelhen hele turen værd når man ligger der i de store dobbeltsenge og det eneste man skal tænke på er…. absolut intet… Der er to forskellige relax områder, det ene som er tilgængeligt for alle er med åben pejs i midten, et lille sidde område, brede skønne senge og ellers bare store panoramavinduer med den smukkeste udsigt.

ystad,saltsoebad,spa,beauty,smuk,makeup,artist,makeupartist,sminke,lookfab,karina,koed,forup,karinakoedforupDet andet relax område er med en slags himmelsenge og bare i rolige omgivelser, ingen vinduer, bare ro og afslappet atmosphere.

ystad,saltsoebad,spa,beauty,smuk,makeup,artist,makeupartist,sminke,lookfab,karina,koed,forup,karinakoedforup

Ja, jo jeg må indrømme at jeg drømmer mig tilbage, når regnen siler ned, der skal købes ind til aftensmad i Netto, man lige har trådt i en mudderpøl og tabt sit halstørklæde i en vandpyt.

Overalt på hotellet hænger der flotte “livstils” billeder, der vise hvor skøn man er og hvor dejligt man har det. Der ud over er der maritime ting og sager placeret her og der, som jo naturligt nok er hotellets tema. Værelserne minder også om en kahyt, både i stil og størrelse.

Det gratis spa område er ikke så stort, taget i betragtning af ale de besøgende der er, men det er fint og der er da både indendørs og udendørs jacuzzi og pool. Hvis man ønsker at få den lille smule ekstra, men ikke har råd eller fået bestilt behandlinger hjemmefra, skal man prøve at få plads på deres Greek experience. ystad,saltsoebad,spa,beauty,smuk,makeup,artist,makeupartist,sminke,lookfab,karina,koed,forup,karinakoedforup

Det er godt nok dig selv der skal gøre arbejdet med at smøre dig ind i salt eller mudder, men det er super skønt. Der er plads til flere på sådan en spa tur, men prøv at få plads hvor i max er 4.

Jeg bestilte en tur gennem deres lille oase af forskellige spa oplevelser efter aftensmaden, hvilket gjorde at der ystad,saltsoebad,spa,beauty,smuk,makeup,artist,makeupartist,sminke,lookfab,karina,koed,forup,karinakoedforupvar roligt og stille og at der bagefter var plads til at ligge med en kaffe i relax området og bare nyde det lille afbræk i hverdagen i fulde drag.

Kan klart anbefale stedet, men man skal lige være opmærksom på at der kan være kø til restauranten, man skal bestille bord, og alligevel er der mange der skal til så lidt kø kan man nok ikke undgå alligevel. Der er mange i de forskellige boblebade og spa området emmer ikke af ro og balance. Men alt i alt var den en fantastisk tur, skøn mad og bare dejligt at have sådan en luksus at kunne tage på spa.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>