Jeg tilbyder

karina,koed,forup,lookfab,makeup,artist,undervisning,kursus,presse,tv,fotoshots,foto,makeupartist

Jeg drømmer om, og elsker at hjælpe kvinder i alle aldre med at skabe og fremhæve det bedste i dem.  Finde, understrege og skabe det udtryk der passer til dem og være med til at sætte fokus på den skønhed vi alle har.

Jeg arbejder med at opgaver, både private og business. Mit arbejde er alt fra reklame, headshots, familiefoto, TV/Presse, foredrag/møde, undervisning til bryllup og konfirmations makeup, håropsætning samt styling.

Jeg laver skræddersyet kurser til både mindre grupper, men også helt personligt. Jeg tilbyder, i samarbejde med et kommunikations bureau, skræddersyet pakker hvor der blandt andet kan indgå medietræning.

Derud over kommer jeg selvfølgelig ud til de specielle begivenheder, om det er bryllup eller Gruppe/pressemøder.

                   Venligst kontakt mig på mob. 22610204 eller mail. jkforup@gmail.com for ydereligere oplysninger.

2 tanker om "Jeg tilbyder"

  • Hej lene
   tak for din besked. Undskyld mit sene svar, jeg får sjældent tjekket mine beskeder herinde. Jeg sender dig en mail istedet, hvor jeg kan høre lidt mere om din dag og ønsker for hår og makeup.
   Hilsen
   Karina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>