Fester & gæster…

bryllup,wedding,love,makeup,hair,styling,makeupartist,fest,party,den,store,dag,denstoredag,karina,koed,forup,kainakoedforup,beauty,sminke,fotograf,photography,julie,svanberg,grath,svanberggrathphotography

Jeg tilbyder makeup og opsætninger til din store dag. Dette gælder til alle former for arrangementer. Så har du et specielt arrangement hvor der skal gøres lidt extra ud af det, er du velkommen til at kontakte mig.

Der ud over har jeg også et samarbejder med forskellige fotografer, samt stylist, så har du brug for en større pakke hvor evt. brudepiger, mødre eller andre gæster har brug for makeup og opsætninger samt billeder før, efter og under festen, kan jeg også være behjælpelig med dette.

Jeg anbefaler altid at booke en prøve på hår/makeup, det skaber tryghed, og giver plads til at koncentrerer sig om alt det andet der er at se til i forbindelse med planlægningen af den store dag.

Alle makeupperne er personlige og specielt tilpasset dig, så dine træk træder fem og fremhæver din egne skønhed og stil.bryllup,wedding,love,makeup,hair,styling,makeupartist,fest,party,den,store,dag,denstoredag,karina,koed,forup,kainakoedforup,beauty,sminke,fotograf,photography,julie,svanberg,grath,svanberggrathphotography

                   Venligst kontakt mig på mob. 22610204 eller mail. jkforup@gmail.com vedrørende spørgsmål, pris og booking.

For at sikre bookingen betales der 50% af den samlede pris, enten ved booking eller på prøve dagen, med mindre andet er aftalt.

Venligst bemærk at depositummet IKKE refunderes.

 

                                          

8 tanker om "Fester & gæster…"

 1. Hej Karina. Jeg bor i Vanløse og skal giftes den 25/3-17 kl 15:30. Vil du være interesseret i opsætning af hår + makeup på dagen. Jeg er interesseret i en prøve af dette inden dagen også.

  Hvad er desuden din pris?

  Mvh,
  Anne Hald

 2. Hej Karina

  Jeg er på udkig efter en der kan hjælpe med at sætte hår og lægge makeup på mig til en julefrokost d 26/11.

  Jeg bor i Herlev

  Jeg vil høre hvad du tager for sådan en omgang og om det er noget der kan lade sig gøre!

  Hilsen kit

 3. Hej.
  Vi står og skal holde firmaets julefrokost og kunne godt tænke mig at der blev gjort lidt ekstra. Har kigget dit galleri igennem og det tiltaler mig meget. Derfor ville jeg høre om du havde tid til en opsætning af hår (lidt kortere end til skuldrene) og en fed festmakeup.. det vil komme til at foregå d 19. November på hotel richmond som er beliggende på Vester farimagsgade 33 – 1606 Kbh v. Jeg skal være færdig kl 16.30…

  Håber på du har tid til mig.

 4. Hej jeg hedder Clara
  Jeg skal konfirmeres den 30 april 2017 kl 9 og derfor har jeg selv nok overskud til at nå både hår og makeup. Det skal dog siges jeg går efter et meget naturligt look men jeg ville meget gerne hører hvad prisen er om du også kommer til Jylland? Det ville være mere en ære hvis du i ville være med til at gører min dag perfekt
  Mvh Clara lindhardt Noesgaard,13 år, Århus
  Ps. Min mor og søster hvis det hørte med i prisen ville også være interserret i lidt hjælp;)
  Forsat go aften

 5. Hej Karina
  Jeg har en datter som skal konfirmeres d 6 maj 2017 kl 13, jeg vil høre om det er muligt at betale for en prøve opsætning af hår og make up til at starte med, så man er sikker på at man finder frem til det helt perfekte, hvad vil det koste hvis det er en mulighed ?
  Vi bor i Kbh ø
  Mvh
  Joan

 6. Hej Karina
  Jeg skal konfirmeres d. 12. Maj og vill derfor høre, om du havde mulighed for at komme og sætte mit hår. Jeg skal være i kirken kl 11 og vil derfor gerne være færdig omkring en time før (altså kl 10). Jeg ville også lige høre hvad dine priser er for håropsætning, både på selve dagen, men også til en prøve håropsætning.
  PS. Jeg bor i Odense;)

  Mvh. Silje

 7. Hej Karina
  Jeg skal konfirmeres d. 12. Maj og vil derfor høre, om du havde mulighed for at komme og sætte mit hår. Jeg skal være i kirken kl 11 og vil derfor gerne være færdig omkring en time før (altså kl 10). Jeg ville også lige høre hvad dine priser er for håropsætning, både på selve dagen, men også til en prøve håropsætning.
  PS. Jeg bor i Odense;)

  Mvh. Silje

 8. Hej
  Jeg ville hører om du kører ud til folk, jeg bor på Amager 2300. og hvad prisen på en brudemakeup og en fest makeup ville koste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>