Presse, foto, medier, foredrag etc…

karina,koed,forup,lookfab,makeup,artist,undervisning,kursus,presse,tv,fotoshots,foto,makeupartist

I rigtig mange situationer er det vigtigt at vi udstråler det helt rigtige, at vores udseende følger takt med både vores indre, vores budskab og den givne situation.

Trods det, at jeg syntes at vi er alle smukke, er det vigtigt at vi udstråler og sender de rigtige signaler for at blive både set, hørt og taget alvorligt.

Skal du nå ud til et bredt “publikum”, have taget nye pressefotos, holde foredrag, deltage i pressemøder eller til en vigtig samtale, kan det være en god ide at få hjælp til at præsenterer sig selv.

Det er ikke kun det skrevne ord alene, men også i den grad vores påklædning og makeup der har en stor effekt på tilskueren. Den gode tale går ikke alene, for det er de første 2 sekunder i mødet med andre der skaber grundlaget.

Står du overfor en jobsamtale, interview, foredrag, skal du i TV eller lavet nye portræt/pressebilleder ? Hjælper jeg dig gerne, ikke kun på selve dagen hvor jeg kan hjælpe dig med både tøj og makeup, men også med at lære dig hvordan du selv kan skabe et professionelt look i hverdagen. Med udgangspunkt i dine behov og ønsker tilrettelægger og skræddersyr en “handlings”plan for dig.

Pris afhænger af opgavens størrelse, så kontakt mig på mob. 22610204 eller mail. jkforup@gmail.com

For at sikre bookingen betales der 50% af den samlede pris ved booking af arrangementet.

Venligst bemærk at depositummet IKKE refunderes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>