Om Karina

Lidt om mig og min person… Mit navn er Karina Koed Forup, karina,koed,forup,lookfab,makeup,artist,undervisning,kursus,presse,tv,fotoshots,foto,makeupartist
jeg er makeup artist og frisør. Jeg har en stor passion for at skabe og at fremhæve det smukkeste i alle. Vær dig selv, vær naturlig og fremhæv de bedste sider af dig selv…

Min inspiration kommer mange steder fra. Film, bygninger, flot præsenteret mad, teater, musik, billeder, stemninger, men mest af alt mennesker. Vi har alle noget unikt og smukt, og det er det jeg elsker at sætte fokus på. Jeg må nu også indrømme at jeg har en stor kærlighed for 40’erne og 50’erne, divaer, de gode gamle filmstjerner som er en stor inspirationskilde for mig. Jeg har altid tænkt i farver og form, fået ideer og tanker og arbejdet med detaljen. Som man siger “less is more” og det er også ofte de små detaljer der skabe det fuldendte look.

Jeg elsker at arbejde kreativt, lade mig inspirerer og skabe forskelige udtryk og stemninger med min makeup.

Men når alt kommer til alt, og det bliver hverdag igen… Er det vigtigste for mig at sætte fokus på dine smukkeste træk, for alle ER smukke og alle kan LookFab. Det handler ikke om at gemme væk og kamuflerer, men at sætte fokus, at fremhæve og få dig til at føle dig smuk og naturlig. Når du ser godt ud, føler du dig smukkere indeni, udstråler velvære og selvtillid, derved kan du koncentrerer dig om det der er vigtigt for dig, om det er arbejde, familie eller begge dele.

Alle kan lære at være sin egen make-up artist, det handler “bare” om god vejledning. I mit arbejde sætte jeg høj fokus på et personligt og tillidsfuld samarbejde. Hos mig gælder ordsproget “what happens in Vegas, stays in Vegas” også, for det er vigtigt at kunne stole på, og have tillid til hinanden. For det kræver tillid og mod når man arbejder med at skabe et nyt look og udtryk for sig selv.

Praktisk… Jeg er uddannet skuespiller, makeup artist og frisør. Startede min karrierer hos blandt andet MAC cosmetics, Tromborg og Bobbi Brown. Jeg har siden 2011 arbejdet som selvstændig make-up artist med forskellige og alsidige opgaver, så som private opgaver fra brude makeup til frisør opgaver, styling til stører fester og pressemøder. Der ud over laver jeg TV-, foto-, reklame opgaver,og har også erfarring fra diverse teaterforestillinger, samt som underviser.

Jeg skræddersyer undervisning, om det er til en gruppe veninder eller til en personlig styling i forbindelse med dit arbejde.

Se referencer her…

 

 

 

 

 

En tanke om "Om Karina"

  1. Hej Karina
    Jeg skal giftes 20. august 2016 kl. 11.30. Hvad tager du for at sætte hår og kan du denne dag? Og sætter du hår privat? Jeg bor i Vanløse.
    Vh
    Kia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>