Referencer

Jeg har som make-up artist været tilknyttet forskellige kosmetikfirmaer som MAC, Tromborg og Bobbi Brown. Jeg har arbejdet på forskellige teater forstillinger, og arbejder pt. på forskellige opgaver indenfor bla. TV, Foto, Reklame, Undervisning. Derud over har jeg en bred vifte af private kunder.

Her et udpluk af mine referencer…

  • PRODUKTIONSELSKABER, MEDIA/REKLAME, FILM/TV, FOTOGRAFER etc…

Hawaii Film – Blueroom Production – Pipeline Production – DMA2016 – DMA2015 – DMA 2014 – DMA 2013  – Troldspejlet – TV2 Play trailer – Immergut – Asta Film  De standhaftige – TV2 Lorry – TV2 News – Ellemann Lykketoft – Mogensen og Kristiansen – Anderdal på News – 1240K – MillonærKlubben – Station2 – TV2Play – Telenor – Kvickly – Ekstra Bladet – CPH fashionweek – Danmarks Designskole – Tårnby Ungdomsskole – Look Good feel Better – Femina – Alt For Damerne, KAM Photographers – Thomas Andersen – Prala Models - Carsten krogh – Johan Melin – Steen Grønne –  Steen Brogaard – Julie Svanberg Grath – Bo Lynge – Mark Trustrup - Isabelle Hjort, Det kongelige teater, Teater tapperiet A/S, Danish Model Academy

MILLE – “Jeg var så heldig, at være i hænderne på Karina til mit bryllup i sommeren 2017. 

 Jeg havde inden den store dag haft en prøve med både hår og make-up, hvor vi drøftede mine ønsker samt hvad Karina ud fra sin professionelle vinkel vidste hvad der ville virke ift. kjole, øjenfarve m.m. Karina var lynhurtig til at fange, hvad det var jeg ville have og leverede præcis det jeg havde håbet på, og mere til. 

 Jeg følte mig i gode og trygge hænder under hele forløbet, hvorfor jeg kun kan anbefale Karina. 

Karina er, udover at være vanvittig dygtig til sit arbejde, en sprudlende og sød person, hvis humør virkelig smitter af. Vi havde nogle smadder hyggelige timer både til ‘prøven’ og på min store dag, hvilket gjorde at dagen startede suverænt. 

 Jeg giver naturligvis mine varmeste anbefalinger til Karina efter sådan en god oplevelse.”

LAURA – ”Det var en fantastisk god oplevelse at bruge Karina som stylist til mit bryllup. Hun bidrog ikke kun til en vildt hyggelig morgen, hun bidrog til at jeg følte mig som den smukkeste brud i verden. Min make up var diskret – præcis som jeg ønskede mig. Og den holdt til den lyse morgen! Mit hår var sat som jeg drømte om. At Karina er perfektionist er man ikke i tvivl om – det gjorde mig tryg hele vejen i gennem. Jeg håber ikke jeg skal giftes igen, men forhåbentlig skal jeg en anden gang noget, hvor jeg kan bruge Karina som stylist – jeg vil i hvert fald aldrig tøve med at bruge hende igen eller anbefale hende til andre”

Med venlig hilsen

Laura Lindahl

MF

CHARLOTTE - “Jeg har været super glad for at have Karina til at lægge min make-up og sætte mit hår til mit bryllup. Begge dele holdte helt perfekt hele dagen, og jeg skulle ikke rette på make-upen i løbet af dagen, til trods for at jeg altid begynder at skinne i t-zonen – det gjorde jeg ikke denne dag. 

Vi lavede en prøve på hår og make-up inden dagen, hvor jeg havde sendt billeder til Karina på forhånd, så hun vidste hvilket look jeg var ude efter. Det hele blev præcist som jeg ønskede og jeg kan kun give Karina mine varmeste anbefalinger.” 

JOHANNE – “Karina was warm and genuine from the moment we met. It was easy to make the decision to have her as my make-up & hair artist for my wedding day based on her personality and experience. We tried out a few things, and I felt that Karina really listened and would adjust when she could see a certain look just wasn’t ‘me’. We exchanged lots of photos of the styles I wanted (in particular, for hair) leading upto the day. In fact, I think I had two hair trials. It was great to have her there on the day itself, as I felt she actually calmed me down! She takes her time so you don’t feel rushed. Also, it turns out she can sow! After we discovered a little tear in my lace jacket, I panicked. But Karina saved the day and fixed my jacket right up. And my hair lasted through our untraditional wedding dance and into the late hours of the morning. I can only recommend working with Karina – it was a pleasure.”

 Johanne Holm

NATHALIE SAABYE – “På bryllupsdagen min ordnet Karina håret og make-upen til den store dagen. Jeg følte meg hele tiden ivaretatt og trygg på at jeg var i gode hender, både under forberedelsene og på selve dagen. Karina opptrer profesjonelt, samtidig som hun utstråler varme og vennlighet, og er en utrolig hyggelig og behagelig person. Hun tok mine ønsker på alvor, og var ivrig etter å finne en styling som møtte mine forestillinger om hvordan jeg ønsket å se ut på dagen, og det klarte hun virkelig! Jeg var utrolig fornøyd med resultatet, både hår og sminke! 

Karina er en meget dyktig stylist og make-up artist, og jeg kan på det sterkeste anbefale henne.”      

MARTHA –  “På ens bryllupsdag vil man gerne ligne sig selv, men det skal selvfølgelig være den bedste version af én selv :-) Karina var utrolig god til at bevare “mig” samtidig med, at hun fik mig til at prøve nogle ting, jeg måske ikke selv ville have valgt. Hun er enormt nærværende, empatisk og meget rolig. Dette gjorde, at jeg kunne slappe af hele formiddag inden brylluppet, fordi jeg følte mig tryg i hendes kyndige hænder. Sidst men ikke mindst, er hun jo også bare en mega dygtig stylist!

Afslutningsvis vil jeg bare sige tak for dit nærvær og flotte arbejde ifbm. med mit bryllup – jeg følte mig smuk og tryg, og det var du en kæmpe del af.”

 Dbh. Martha

PIA HJORT RASMUSSEN – “Hej Karina
Tusinde tak for sidst – siden du forlod mig i Rørvig har jeg fået et væld af roser for mit hår, make up, headpiece og kjole.. Og det har du jo en KÆMPE del af æren for!!! Du var helt formidabel, og jeg kunne ikke have ønsket mig en mere hyggelig, behaglig og dejlig formiddag end den jeg havde inden det hele gik løs i kirken.                            

Allerede efter første gang vi talte sammen, følte jeg en vis seriøsitet og engagement omkring opgaven. Den følelse blev kun yderligere bekræftet, da vi mødte hinanden og havde en prøve make-up og hår sammen. Jeg følte mig fuldstændig tryg, hvilket er yderst vigtigt på sådan en stor dag, hvor mange ting skal flaske sig. Du var super hurtig til at fornemme og afkode, hvad jeg ønskede og forestillede mig omkring stilen, udstråling osv. – og jeg vidste bare at DU nok skulle løse din opgave til perfektion. Og det gjorde du!          På selve dagen blev jeg enormt rolig da jeg så dig, og kunne på det tidspunkt blot læne mig tilbage og nyde den forkælelse jeg i grunden syntes det var.”.

PAULINE POULSEN – Power and People: “Karina Forup er en unik make-up artist og  stylist, der med stor professionalisme og stilsikker hånd får ens personlighed til at stråle helt igennem. Karina har en særlig evne til at få ens bedste sider fremhævet, så der skabes en naturlig overensstemmelse mellem det indre og det ydre. Karina er utrolig behagelig og nem at arbejde sammen med. Man kan mærke hendes store erfaring ved, at hun lynhurtigt danner sig et indtryk og kommer med løsningsforslag samtidig med at hun er meget lyttende, hvilket gør, at man føler sig i totalt trygge hænder. Det er en stor fordel, når man som jeg er den generte type og er uvant med at forholde mig til mit udseende i professionelle sammenhænge. Jeg kan således på det varmeste anbefale Karinas assistance både til private og professionelle opgaver”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>