Referencer

Jeg har som make-up artist været tilknyttet forskellige kosmetikfirmaer som MAC, Tromborg og Bobbi Brown. Jeg har arbejdet på forskellige teater forstillinger, og arbejder pt. på forskellige opgaver indenfor bla. TV, Foto, Reklame, Undervisning. Derud over har jeg private kunder, som brude, erhvervskvinder og politikkere. Jeg har ligeledes et stærkt samarbejde med både et Kommunikations/mediebureau, fotograf og en anden stylist/makeup og hår artist, så jeg kan tilpasse løsninger og tilbud til stører specielle opgaver eller arrangementer.

Her et udpluk af mine referencer…

  • Produktionselskaber, Medie/Reklame, Produktioner etc…

Pipeline Production – DMA2016 – DMA2015 – DMA 2014 – DMA 2013  – Troldspejlet – TV2 Play trailer – Immergut – Asta Film  De standhaftige – TV2 Lorry – TV2 News – Ellemann Lykketoft – Mogensen og Kristiansen – Anderdal på News – 1240K – MillonærKlubben – Station2 – TV2Play – Telenor – Kvickly – Ekstra Bladet – CPH fashionweek – Danmarks Designskole – Tårnby Ungdomsskole – Look Good feel Better – Femina – Alt For Damerne

  • Fotografer

KAM Photographers – Thomas Andersen - Prala Models - Carsten krogh – Fotograf og instruktør Johan Melin – Steen Grønne –  Steen Brogaard Julie Svanberg Grath – Bo Lynge - Mark Trustrup - Isabelle Hjort

  • Teater

– Det kgl. teater assistent – Teater Tapperiet A/S

MARTHA –  “På ens bryllupsdag vil man gerne ligne sig selv, men det skal selvfølgelig være den bedste version af én selv :-) Karina var utrolig god til at bevare “mig” samtidig med, at hun fik mig til at prøve nogle ting, jeg måske ikke selv ville have valgt. Hun er enormt nærværende, empatisk og meget rolig. Dette gjorde, at jeg kunne slappe af hele formiddag inden brylluppet, fordi jeg følte mig tryg i hendes kyndige hænder. Sidst men ikke mindst, er hun jo også bare en mega dygtig stylist!

Afslutningsvis vil jeg bare sige tak for dit nærvær og flotte arbejde ifbm. med mit bryllup – jeg følte mig smuk og tryg, og det var du en kæmpe del af.”

 Dbh. Martha

PIA HJORT RASMUSSEN – “Hej Karina
Tusinde tak for sidst – siden du forlod mig i Rørvig har jeg fået et væld af roser for mit hår, make up, headpiece og kjole.. Og det har du jo en KÆMPE del af æren for!!! Du var helt formidabel, og jeg kunne ikke have ønsket mig en mere hyggelig, behaglig og dejlig formiddag end den jeg havde inden det hele gik løs i kirken.                            

Allerede efter første gang vi talte sammen, følte jeg en vis seriøsitet og engagement omkring opgaven. Den følelse blev kun yderligere bekræftet, da vi mødte hinanden og havde en prøve make-up og hår sammen. Jeg følte mig fuldstændig tryg, hvilket er yderst vigtigt på sådan en stor dag, hvor mange ting skal flaske sig. Du var super hurtig til at fornemme og afkode, hvad jeg ønskede og forestillede mig omkring stilen, udstråling osv. – og jeg vidste bare at DU nok skulle løse din opgave til perfektion. Og det gjorde du!          På selve dagen blev jeg enormt rolig da jeg så dig, og kunne på det tidspunkt blot læne mig tilbage og nyde den forkælelse jeg i grunden syntes det var.”.

PAULINE POULSEN – direktør i Power and People: “Karina Forup er en unik make-up artist og  stylist, der med stor professionalisme og stilsikker hånd får ens personlighed til at stråle helt igennem. Karina har en særlig evne til at få ens bedste sider fremhævet, så der skabes en naturlig overensstemmelse mellem det indre og det ydre. Karina er utrolig behagelig og nem at arbejde sammen med. Man kan mærke hendes store erfaring ved, at hun lynhurtigt danner sig et indtryk og kommer med løsningsforslag samtidig med at hun er meget lyttende, hvilket gør, at man føler sig i totalt trygge hænder. Det er en stor fordel, når man som jeg er den generte type og er uvant med at forholde mig til mit udseende i professionelle sammenhænge. Jeg kan således på det varmeste anbefale Karinas assistance både til private og professionelle opgaver”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>